Ray Ban

Youngster Powderhorn Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Groen
Materiaal Nylon
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Nylon
Materiaal pootjes Nylon
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Black
Merk product code 0RB4347
Serie Powderhorn
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Youngster Powderhorn van Ray Ban de ideale keuze voor jou. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor heren.

De groene lens van de Youngster Powderhorn zorgt niet alleen voor een trendy uitstraling, maar biedt ook uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-bescherming van 100% hoef je je geen zorgen te maken over je ogen tijdens zonnige dagen.

Deze zonnebril is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort, zelfs tijdens lange dagen in de zon. Het volledig omrande montuur geeft de bril een stoere en moderne uitstraling.

De Youngster Powderhorn is onderdeel van de populaire Powderhorn serie van Ray Ban. Met de merknaam Ray Ban ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De zwarte kleur van deze zonnebril geeft een tijdloze en elegante touch aan je look.

Met de merkproductcode 0RB4347 weet je zeker dat je de authentieke Youngster Powderhorn in handen hebt. Deze rechthoekige vorm van de bril past bij verschillende gezichtsvormen en voegt een vleugje moderniteit toe aan je stijl.

Wacht niet langer en voeg de Youngster Powderhorn toe aan je collectie. Met deze zonnebril ben je klaar om de zon tegemoet te treden met stijl en bescherming.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies