Ray Ban

Youngster Powderhorn Havana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Bruin
Materiaal Nylon
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Nylon
Materiaal pootjes Nylon
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Havana
Merk product code 0RB4347
Serie Powderhorn
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Ben je een jonge man op zoek naar een stijlvolle zonnebril? Dan is de Youngster Powderhorn van Ray Ban perfect voor jou. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een rechthoekige vorm die je gezicht mooi accentueert.

De bruine lenzen van de Youngster Powderhorn zijn gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor ze duurzaam en krasbestendig zijn. Het montuur en de pootjes zijn gemaakt van nylon, wat zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort.

Deze zonnebril uit de Powderhorn serie heeft een volledig omrand montuur, wat zorgt voor een trendy en moderne uitstraling. De Havana kleurnaam geeft de bril een klassieke en tijdloze look.

Naast stijlvolle looks biedt de Youngster Powderhorn ook uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van optimale oogbescherming, zelfs op zonnige dagen.

De Youngster Powderhorn is speciaal ontworpen voor heren die op zoek zijn naar een fashionable en functionele zonnebril. Met de merkproductcode 0RB4347 weet je zeker dat je een authentiek Ray Ban-product in handen hebt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies