Ray Ban

Icons The Marshal Ii Arista

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Groen
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Arista
Merk product code 0RB3648M
Serie The Marshal II
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Zeshoekig

Op zoek naar een iconische zonnebril die perfect past bij volwassenen? Maak kennis met Icons The Marshal II van Ray Ban. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is een absolute must-have voor de modebewuste individuen.

Met zijn groene kristallen lens en volledig omrand metaal montuur straalt deze zonnebril stijl en klasse uit. De zeshoekige vorm voegt een uniek en trendy element toe aan je look. Het metaal van zowel de montuur als de pootjes zorgt voor duurzaamheid en een comfortabele pasvorm.

Deze zonnebril is voorzien van UV400-bescherming, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen. Of je nu op het strand bent, een festival bezoekt of gewoon geniet van een zonnige dag, met Icons The Marshal II ben je altijd goed beschermd en zie je er tegelijkertijd fantastisch uit.

Ray Ban, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze zonnebril ontworpen met oog voor detail. De Arista kleurnaam voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Met de productcode 0RB3648M ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product.

Icons The Marshal II is onderdeel van de serie The Marshal II, wat aangeeft dat deze zonnebril een speciale plaats inneemt binnen de collectie van Ray Ban. Het is een tijdloos accessoire dat je outfit naar een hoger niveau tilt.

Wacht niet langer en voeg deze iconische zonnebril toe aan je collectie. Met Icons The Marshal II ben je verzekerd van stijl, kwaliteit en een onmiskenbare uitstraling. Bestel nu en maak een statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies