Ray Ban

Icons Thalia Havana On Light Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Blauw
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Havana On Light Blue
Merk product code 0RB2195
Serie Thalia
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de Icons Thalia van Ray Ban de ideale keuze voor jou. Met zijn blauwe kristallen lenzen en acetaat montuur en pootjes, straalt deze zonnebril klasse en kwaliteit uit. De Havana On Light Blue kleurnaam geeft een trendy en modieuze uitstraling aan deze rechthoekige zonnebril.

De Icons Thalia zonnebril heeft een volledig omrand montuur, wat zorgt voor een elegante en tijdloze look. Daarnaast biedt deze zonnebril ook UV400 bescherming, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen.

Met zijn merkproductcode 0RB2195 en de Thalia serie, is deze zonnebril een echt icoon in de wereld van mode en stijl. Het acetaat materiaal van de lens, het montuur en de pootjes zorgt voor duurzaamheid en comfort, zodat je de zonnebril met plezier kunt dragen.

Laat jezelf stralen met de Icons Thalia zonnebril van Ray Ban. Bestel hem vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies