Ray Ban

Icons Square Arista

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Blauw
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Arista
Merk product code 0RB1971
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

De Icons Square zonnebril van Ray Ban is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een blauwe lens en een rechthoekige vorm, straalt deze zonnebril een moderne en trendy uitstraling uit.

Het montuur van de Icons Square is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De volledig omrande stijl geeft deze zonnebril een klassieke en tijdloze look.

De kristallen lens biedt niet alleen een helder zicht, maar biedt ook 100% UV-bescherming. Dit betekent dat je ogen beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen, zelfs op de zonnigste dagen.

De Icons Square zonnebril is voorzien van metalen pootjes, die zorgen voor een comfortabele pasvorm en een stevige grip. Het merk Ray Ban staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze zonnebril is daar geen uitzondering op.

Met de Arista kleurnaam en de productcode 0RB1971, is deze zonnebril een echte eyecatcher. Of je nu op het strand, op een terras of tijdens een festival bent, met de Icons Square zonnebril maak je gegarandeerd een fashion statement.

Bestel nu de Icons Square zonnebril en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en bescherming tegen de zon. Voeg deze trendy zonnebril toe aan je collectie en maak elke outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies