Ray Ban

Icons Roundabout Havana On Transparent Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Kristal
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Havana On Transparent Pink
Merk product code 0RB2192
Serie Roundabout
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Icons Roundabout van Ray Ban een absolute must-have. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn ronde vorm en bruine lens geeft hij je een trendy en tijdloze uitstraling.

De Icons Roundabout is gemaakt van hoogwaardig acetaat, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. De kristallen lens biedt niet alleen een helder zicht, maar beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-stralen. Met een volledig omrand montuur en acetaat pootjes is deze zonnebril een echte eyecatcher.

Het merk Ray Ban staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Icons Roundabout is onderdeel van de Roundabout serie en heeft de kleurnaam Havana On Transparent Pink. Met de productcode 0RB2192 weet je zeker dat je een authentiek Ray Ban product in handen hebt.

Naast zijn trendy design biedt de Icons Roundabout ook 100% UV-bescherming. Zo kun je onbezorgd genieten van de zon, wetende dat je ogen goed beschermd zijn. Of je nu naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een dagje in de stad doorbrengt, deze zonnebril is de perfecte aanvulling op jouw stijlvolle look.

Laat jezelf stralen met de Icons Roundabout van Ray Ban. Bestel nu en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies