Ray Ban

Icons Round Metal Legend Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Zwart
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Legend Gold
Merk product code 0RB3447
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij jouw outfit? Dan is de Icons Round Metal van Ray Ban de ideale keuze voor heren. Met zijn volledig omrande montuur en ronde vorm, straalt deze zonnebril een tijdloze elegantie uit.

De zwarte lens van kristal en het metaal van zowel het montuur als de pootjes geven deze zonnebril een luxueuze uitstraling. Het materiaal is duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat je er lang van kunt genieten.

De Icons Round Metal is voorzien van 100% UV-bescherming, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon door de stad wandelt, met deze zonnebril ben je altijd goed beschermd.

Ray Ban staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is ook terug te zien in de Icons Round Metal. Met de Legend Gold kleurnaam en de productcode 0RB3447, is deze zonnebril een echt icoon in de wereld van mode en stijl.

Maak een statement en voeg de Icons Round Metal toe aan je collectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en bescherming.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies