Ray Ban

Icons Round Metal Arista

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Groen
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Arista
Merk product code 0RB3447
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

De Icons Round Metal zonnebril van Ray Ban is een must-have accessoire voor heren die op zoek zijn naar een stijlvolle en trendy look. Met zijn groene kristallen lenzen en volledig omrande metaal montuur, straalt deze zonnebril klasse en elegantie uit.

Het metaal van zowel het montuur als de pootjes zorgt voor duurzaamheid en een hoogwaardige kwaliteit. De Arista kleurnaam van Ray Ban geeft deze zonnebril een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke outfit.

Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon onderweg bent, deze zonnebril beschermt je ogen altijd.

De ronde vorm van de Icons Round Metal zonnebril geeft een retro en trendy uitstraling. Het is een veelzijdig model dat bij verschillende gezichtsvormen past en elke outfit compleet maakt.

Met de productcode 0RB3447 is deze zonnebril gemakkelijk te herkennen en te bestellen. Voeg deze Ray Ban Icons Round Metal zonnebril toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en bescherming.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies