Ray Ban

Icons Octagon Arista

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Blauw
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Arista
Merk product code 0RB1972
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de Icons Octagon van Ray Ban de ideale keuze voor jou. Met zijn blauwe kristallen lenzen en volledig omrande metalen montuur straalt deze zonnebril klasse en elegantie uit.

De Icons Octagon is gemaakt van hoogwaardig metaal, zowel voor het montuur als de pootjes, waardoor hij duurzaam en stevig is. Het merk Ray Ban staat bekend om zijn kwaliteit en met de Arista kleurnaam is deze zonnebril een tijdloze toevoeging aan je collectie.

Niet alleen ziet de Icons Octagon er geweldig uit, maar hij biedt ook volledige UV-bescherming. Met een UV-bescherming van 100% ben je beschermd tegen schadelijke stralen, zodat je zorgeloos van de zon kunt genieten.

De rechthoekige vorm van de Icons Octagon zorgt voor een moderne en trendy uitstraling. Of je nu naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een dagje in de stad doorbrengt, deze zonnebril maakt elke outfit compleet.

Met de Icons Octagon van Ray Ban ben je verzekerd van een zonnebril die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte mix van stijl en bescherming.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies