Ray Ban

Icons John Tortoise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Groen
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Tortoise
Merk product code 0RB2194
Serie John
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Met de Icons John zonnebril van Ray Ban voeg je een vleugje stijl toe aan je outfit. Deze volledig omrande zonnebril is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy accessoire. De rechthoekige vorm van de groene lenzen geeft een moderne uitstraling, terwijl het acetaat materiaal van zowel het montuur als de pootjes zorgt voor duurzaamheid en comfort.

De kristallen lenzen bieden niet alleen een helder zicht, maar bieden ook 100% UV-bescherming. Zo kun je genieten van de zon zonder je zorgen te maken over schadelijke straling. De Icons John zonnebril is gemaakt van hoogwaardig acetaat, wat zorgt voor een lichtgewicht en flexibel montuur. De tortoise kleurnaam voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met de merkproductcode 0RB2194 en de serie John ben je verzekerd van een authentiek Ray Ban product. Deze zonnebril is niet alleen een fashion statement, maar ook een praktische keuze voor dagelijks gebruik. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of een festival bezoekt, de Icons John zonnebril zal je look compleet maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies