Ray Ban

Icons Jack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Metaal
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Black
Merk product code 0RB3565
Serie Jack
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de Icons Jack van Ray Ban een absolute must-have. Met zijn volledig omrande montuur en ronde vorm, straalt deze zonnebril een tijdloze elegantie uit.

De zwarte kleur van de lens en het metaalmateriaal geven de Icons Jack een moderne uitstraling. De lens is gemaakt van polycarbonaat, wat zorgt voor een optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-bescherming van 100% ben je verzekerd van de beste bescherming voor je ogen.

Het metaalmateriaal van zowel het montuur als de pootjes zorgt voor duurzaamheid en een comfortabele pasvorm. De Icons Jack is onderdeel van de Jack serie van Ray Ban en draagt het merklogo trots op de pootjes. De merkkleurnaam "Black" en de productcode "0RB3565" geven deze zonnebril een unieke identiteit.

Met de Icons Jack zonnebril van Ray Ban ben je niet alleen beschermd tegen de zon, maar loop je ook nog eens in stijl. Bestel deze must-have accessoire vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies