Ray Ban

Icons Jack Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Blauw
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Silver
Merk product code 0RB3565
Serie Jack
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rond

De Icons Jack zonnebril van Ray Ban is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en bescherming tegen de zon. Met zijn blauwe kristallen lenzen en volledig omrande metaal montuur, straalt deze zonnebril klasse en elegantie uit.

Het metaal materiaal van zowel het montuur als de pootjes zorgt voor duurzaamheid en een comfortabele pasvorm. De zilveren kleur van deze Icons Jack zonnebril geeft een moderne en trendy uitstraling.

Met de UV-bescherming van 100% ben je verzekerd van optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon een wandeling maakt, deze zonnebril beschermt je ogen altijd.

De ronde vorm van de Icons Jack zonnebril geeft een tijdloze en klassieke uitstraling. Deze zonnebril past bij elke outfit en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Met de Ray Ban Icons Jack zonnebril voeg je een vleugje glamour toe aan je look. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies