Ray Ban

Icons Inverness Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Groen
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Black
Merk product code 0RB2191
Serie Inverness
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de Icons Inverness van Ray Ban een absolute must-have voor jou. Deze trendy zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een uniek ontwerp dat je zeker zal aanspreken.

De Icons Inverness heeft een prachtige groene lens die je ogen beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-bescherming van 100% hoef je je geen zorgen te maken over je ooggezondheid. Het kristallen materiaal van de lens zorgt voor een helder zicht, zelfs op de zonnigste dagen.

Het montuur van de Icons Inverness is gemaakt van hoogwaardig acetaat, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. De volledig omrande stijl geeft deze zonnebril een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. De zwarte kleur van het montuur, ook wel bekend als de merk kleurnaam, voegt een vleugje elegantie toe aan je look.

De pootjes van de Icons Inverness zijn ook gemaakt van acetaat, waardoor ze stevig en flexibel zijn. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm, zelfs bij langdurig dragen. Met de merk product code 0RB2191 weet je zeker dat je een authentiek Ray Ban-product in handen hebt.

De Icons Inverness behoort tot de Inverness-serie van Ray Ban, wat staat voor tijdloze stijl en kwaliteit. De ronde vorm van deze zonnebril voegt een vleugje speelsheid toe aan je outfit, terwijl het tegelijkertijd een chique uitstraling behoudt.

Wacht niet langer en voeg de Icons Inverness toe aan je collectie. Met zijn unieke design, hoogwaardige materialen en uitstekende UV-bescherming is deze zonnebril een absolute must-have voor fashion-forward volwassenen. Bestel nu en geef je look een upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies