Ray Ban

Icons Inverness Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 0RB2191
Serie Inverness
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij je volwassen uitstraling? Dan is de Icons Inverness van Ray Ban de ideale keuze voor jou. Met zijn volledig omrande montuur en ronde vorm geeft deze zonnebril je een trendy en tijdloze look.

De zwarte lens van de Icons Inverness is gemaakt van hoogwaardig kristal, waardoor je geniet van een helder zicht en optimale UV-bescherming. Het montuur en de pootjes zijn gemaakt van duurzaam acetaat, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een lange levensduur.

De Icons Inverness behoort tot de serie Inverness van Ray Ban en is voorzien van het bekende merklogo. De kleurnaam van deze zonnebril is Blue, wat een vleugje speelsheid toevoegt aan je outfit. Met de merkproductcode 0RB2191 weet je zeker dat je een authentiek Ray Ban-product in handen hebt.

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon van de zon wilt genieten, de Icons Inverness biedt je de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van gezonde en beschermde ogen, terwijl je er tegelijkertijd modieus uitziet.

Wacht niet langer en voeg de Icons Inverness toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en geniet van de tijdloze charme en kwaliteit die Ray Ban te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies