Ray Ban

Icons Hexagonal Arista

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Roze
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Staal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Arista
Merk product code 0RB3548N
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Zeshoekig

De Icons Hexagonal zonnebril van Ray Ban is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een unieke en trendy look. Met zijn zeshoekige vorm en roze kristallen lenzen, straalt deze bril stijl en individualiteit uit.

Het montuur van deze zonnebril is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De pootjes zijn vervaardigd van staal, waardoor ze stevig en comfortabel zijn om te dragen.

Met de volledig omrande stijl van het montuur krijg je een moderne en eigentijdse uitstraling. De Arista kleurnaam van Ray Ban voegt een vleugje elegantie toe aan deze al prachtige zonnebril.

Niet alleen ziet de Icons Hexagonal er geweldig uit, maar hij biedt ook 100% UV-bescherming. Dit betekent dat je ogen volledig beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen, terwijl je er tegelijkertijd modieus uitziet.

Met zijn opvallende design en hoogwaardige materialen is de Icons Hexagonal zonnebril van Ray Ban de perfecte keuze voor fashion-forward volwassenen die graag willen stralen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies