Ray Ban

Icons Frank Legend Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Groen
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kristal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Legend Gold
Merk product code 0RB3857
Serie Frank
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect is voor volwassenen? Dan is de Icons Frank van Ray Ban de ideale keuze voor jou. Met zijn groene kristallen lenzen en volledig omrand montuur van metaal, straalt deze zonnebril klasse en elegantie uit.

De Icons Frank zonnebril is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor hij duurzaam en stevig is. De groene lenzen bieden niet alleen een trendy look, maar bieden ook 100% UV-bescherming. Zo kun je genieten van de zon zonder je zorgen te maken over schadelijke straling.

Deze zonnebril behoort tot de Legend Gold collectie van Ray Ban en heeft de productcode 0RB3857. Het rechthoekige ontwerp geeft een moderne en tijdloze uitstraling, waardoor je er altijd trendy uitziet, of je nu op het strand bent of in de stad.

Met de Icons Frank zonnebril ben je verzekerd van een stijlvolle en functionele accessoire. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies