Ray Ban

Icons Aviator Large Metal Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Black
Merk product code 0RB3025
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Piloot

De Icons Aviator Large Metal zonnebril van Ray Ban is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en bescherming. Met een volledig omrand montuur en een pilootvorm, straalt deze zonnebril een tijdloze elegantie uit.

De zwarte kristallen lens biedt niet alleen een scherp zicht, maar beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-stralen dankzij de UV400 bescherming. Het metaal van zowel het montuur als de pootjes zorgt voor duurzaamheid en een comfortabele pasvorm.

Ray Ban, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze zonnebril ontworpen met oog voor detail. De merknaam "Black" en productcode "0RB3025" benadrukken de authenticiteit en kwaliteit van dit iconische model.

Met de Icons Aviator Large Metal zonnebril maak je een statement en voeg je een vleugje tijdloze stijl toe aan elke outfit. Bescherm je ogen in stijl en geniet van de perfecte combinatie van mode en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies