Ray Ban

Erika 659013

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Glas
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam 659013
Merk product code 0RB4171
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de Erika van Ray Ban de ideale keuze voor jou. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een prachtige bruine lens. Het montuur is gemaakt van hoogwaardig acetaat, terwijl de lens van glas is vervaardigd. De pootjes zijn gemaakt van duurzaam metaal, wat zorgt voor extra stevigheid en comfort.

De Erika is een volledig omrand montuur, wat betekent dat het je ogen volledig omhult voor een trendy en modieuze uitstraling. Daarnaast biedt deze zonnebril ook uitstekende UV-bescherming, met een beschermingsfactor van 100%. Zo kun je zorgeloos genieten van de zon, wetende dat je ogen goed beschermd zijn.

Ray Ban is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Erika heeft een unieke kleurnaam, namelijk 659013, en een productcode van 0RB4171. Met zijn ronde vorm geeft deze zonnebril je een trendy en eigentijdse look, perfect voor elke gelegenheid.

Met de Erika zonnebril van Ray Ban ben je verzekerd van een modieuze en functionele accessoire. Bescherm je ogen tegen schadelijke UV-stralen en zie er tegelijkertijd geweldig uit. Bestel nu en maak een statement met deze prachtige zonnebril!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies