Ray Ban

Elon 003/56

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Blauw
Materiaal Metaal
Materiaal lens Glas
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam 003/56
Merk product code 0RB3958
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij volwassenen? Maak kennis met Elon, een prachtige zonnebril uit de categorie Zonnebrillen. Met zijn blauwe lenzen en volledig omrand montuur van metaal, is deze zonnebril een echte eyecatcher.

Elon is gemaakt van hoogwaardige materialen. De lenzen zijn gemaakt van glas en bieden 100% UV-bescherming, zodat je ogen goed beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen. Het metaal van zowel het montuur als de pootjes zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Deze zonnebril is van het bekende merk Ray Ban, met de kleurnaam 003/56 en productcode 0RB3958. Ray Ban staat bekend om zijn kwaliteit en tijdloze ontwerpen, en Elon is daar geen uitzondering op. Met zijn ronde vorm past hij perfect bij verschillende gezichtsvormen en voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Met Elon zul je niet alleen genieten van een trendy accessoire, maar ook van een comfortabele pasvorm. De zonnebril is ontworpen voor volwassenen en biedt de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon door de stad wandelt, Elon zal je altijd beschermen en er geweldig uitzien.

Wacht niet langer en voeg deze must-have zonnebril toe aan je collectie. Bestel nu Elon en geniet van de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en bescherming tegen de zon!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies