Ray Ban

0RB4389 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Zwart
Materiaal lens Glas
Materiaal montuur Propionaat
Materiaal pootjes Propionaat
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 0RB4389
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Vierkant

Op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de 0RB4389 van Ray Ban een absolute must-have! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn vierkante vorm en volledig omrand montuur geeft hij een moderne en stijlvolle uitstraling.

De zwarte kleur van de lens en het montuur zorgen voor een tijdloze look die nooit uit de mode raakt. De lens is gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor je geniet van een helder zicht en optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-bescherming van 100% ben je verzekerd van de beste bescherming voor je ogen.

De 0RB4389 is gemaakt van duurzaam propionaat, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit materiaal staat bekend om zijn stevigheid en flexibiliteit, waardoor de zonnebril comfortabel op je gezicht blijft zitten. Daarnaast is deze zonnebril voorzien van het bekende Ray Ban logo, wat staat voor kwaliteit en stijl.

Met de 0RB4389 van Ray Ban maak je een fashion statement waar je trots op kunt zijn. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een trendy accessoire wilt dragen, deze zonnebril is de perfecte keuze. Bestel hem nu en geniet van de combinatie van stijl, comfort en optimale UV-bescherming!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies