Ray Ban

0RB4361 601/71

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Groen
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Glas
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam 601/71
Merk product code 0RB4361
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Op zoek naar een trendy zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de 0RB4361 van Ray Ban een absolute must-have! Met zijn groene glazen en volledig omrand montuur straalt deze zonnebril stijl en klasse uit. Gemaakt van hoogwaardig acetaat, zowel voor het montuur als de pootjes, is deze zonnebril niet alleen modieus maar ook duurzaam.

De glazen van de 0RB4361 zijn gemaakt van glas, wat zorgt voor een helder en scherp zicht. Daarnaast bieden ze 100% UV-bescherming, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen. Met deze zonnebril hoef je je dus geen zorgen te maken over je ooggezondheid.

Ray Ban, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De 0RB4361 is geen uitzondering. Met zijn merkkleurnaam "601/71" en productcode "0RB4361" laat deze zonnebril zien dat je oog hebt voor detail en kiest voor het beste van het beste.

De ronde vorm van de 0RB4361 geeft een trendy en eigentijdse uitstraling. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een fashion statement wilt maken, deze zonnebril past bij elke gelegenheid. Met zijn unisex design is hij geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Maak een statement en bescherm je ogen met de 0RB4361 van Ray Ban. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en bescherming!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies