Ray Ban

0RB3691 001/31

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Groen
Materiaal Metaal
Materiaal lens Glas
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam 001/31
Merk product code 0RB3691
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij volwassenen past? Dan is de 0RB3691 van Ray Ban precies wat je nodig hebt. Met zijn groene glazen en volledig omrande montuur straalt deze zonnebril klasse en elegantie uit.

De 0RB3691 is gemaakt van hoogwaardig metaal, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit zorgt niet alleen voor een stevige constructie, maar geeft de zonnebril ook een luxe uitstraling. De glazen zijn gemaakt van glas, wat zorgt voor een helder en scherp zicht.

Met 100% UV-bescherming ben je met de 0RB3691 goed beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon door de stad loopt, deze zonnebril biedt de nodige bescherming voor je ogen.

De 0RB3691 is voorzien van het bekende Ray Ban logo, wat staat voor kwaliteit en stijl. De merk kleurnaam "001/31" geeft deze zonnebril een unieke uitstraling. Met zijn ronde vorm is de 0RB3691 een tijdloos model dat bij elke outfit past.

Als je op zoek bent naar een zonnebril die zowel trendy als functioneel is, dan is de 0RB3691 van Ray Ban de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van de zon in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies