Polaroid

PLD 4099/S Havana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Polycarbonaat
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Havana
Stijl Trendy
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de PLD 4099/S van Polaroid echt iets voor jou! Deze zonnebril voor dames heeft een volledig omrand montuur en een rechthoekige vorm, waardoor hij een moderne en eigentijdse uitstraling heeft.

De bruine kunststof lens van deze zonnebril zorgt niet alleen voor een stijlvolle look, maar biedt ook 100% UV-bescherming. Zo kun je onbezorgd genieten van de zon, terwijl je ogen goed beschermd blijven.

Het montuur, de pootjes en de lens van de PLD 4099/S zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en polycarbonaat. Dit zorgt niet alleen voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm, maar ook voor duurzaamheid en stevigheid.

Deze zonnebril is van het bekende merk Polaroid en heeft de kleurnaam Havana. Dit geeft de bril een extra vleugje stijl en klasse. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een fashion statement wilt maken, met de PLD 4099/S zonnebril ben je altijd on-trend!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies