Polaroid

PLD 2083/G/S Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kunststof
Materiaal pootjes RVS
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Gold
Merk product code PLD 2083/G/S
Stijl Trendy
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Piloot

Ben je op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de PLD 2083/G/S van Polaroid de ideale keuze voor jou. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De PLD 2083/G/S heeft een volledig omrand montuur, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling. De pilotenvorm van de bril geeft je een stoere en stijlvolle look. De zwarte lens en het gouden montuur met merknaam Polaroid maken deze zonnebril echt uniek.

Deze zonnebril is gemaakt van hoogwaardig metaal en de lens is gemaakt van duurzaam kunststof. De pootjes zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor de bril stevig en comfortabel op je gezicht blijft zitten. Daarnaast biedt de PLD 2083/G/S UV400-bescherming, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen.

Met de PLD 2083/G/S zonnebril van Polaroid ben je niet alleen beschermd tegen de zon, maar loop je ook nog eens in stijl rond. Bestel deze trendy zonnebril vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies