Polaroid

PLD 2019/S Shiny Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Polycarbonaat
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Shiny Black
Merk product code PLD 2019/S
Stijl Trendy
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de PLD 2019/S van Polaroid een absolute must-have! Deze zonnebril voor volwassenen heeft een volledig omrand montuur in een prachtige shiny black kleur. De rechthoekige vorm geeft een moderne en stijlvolle uitstraling.

De PLD 2019/S is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, zowel voor de lens als het montuur. Dit zorgt niet alleen voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort, maar ook voor duurzaamheid en stevigheid. De pootjes zijn gemaakt van polycarbonaat, wat zorgt voor extra flexibiliteit en een perfecte pasvorm.

Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon lekker buiten rondloopt, je ogen zijn altijd goed beschermd. De zwarte kunststof lens geeft niet alleen een stoere uitstraling, maar zorgt ook voor een helder en scherp zicht.

De PLD 2019/S is een echte eyecatcher en past bij elke gelegenheid. Of je nu een dagje gaat shoppen, naar een festival gaat of gewoon een casual outfit draagt, deze zonnebril maakt jouw look helemaal af. Met zijn trendy stijl en hoogwaardige materialen is dit de perfecte keuze voor fashion-forward individuen.

Wacht niet langer en voeg de PLD 2019/S van Polaroid toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de ultieme combinatie van stijl, comfort en bescherming!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies