Polaroid

PLD 1015/S Matt Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Polycarbonaat
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Matt Black
Stijl Trendy
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

De PLD 1015/S is een trendy zonnebril voor heren van het merk Polaroid. Met zijn volledig omrande montuur en rechthoekige vorm, straalt deze zonnebril een moderne stijl uit. De zwarte kunststof lens en het matte zwarte montuur geven de bril een stoere uitstraling. De pootjes zijn gemaakt van polycarbonaat, wat zorgt voor extra duurzaamheid.

Deze zonnebril biedt niet alleen stijl, maar ook bescherming. Met 100% UV-bescherming ben je goed beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon onderweg bent, deze zonnebril zorgt ervoor dat je ogen goed beschermd blijven.

De PLD 1015/S is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, zowel voor de lens als het montuur. Dit zorgt voor een lichtgewicht bril die comfortabel op je gezicht zit. De trendy stijl en de kwaliteit van Polaroid maken deze zonnebril een must-have accessoire voor elke moderne man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies