Polaroid

P8430 Havana Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Havana Black
Merk product code P8430
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

Op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jou past? Dan is de P8430 van Polaroid een absolute must-have! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn bruine lens en volledig omrand montuur geeft deze zonnebril een stijlvolle en elegante uitstraling.

De P8430 is gemaakt van hoogwaardig kunststof, zowel voor de lens als het montuur en de pootjes. Dit zorgt niet alleen voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruik. De Havana Black kleurnaam van Polaroid geeft deze zonnebril een unieke en modieuze uitstraling.

Naast het trendy design biedt de P8430 ook uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met zijn UV400 bescherming ben je verzekerd van optimale bescherming voor je ogen, zelfs op de zonnigste dagen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon onderweg bent, deze zonnebril zorgt ervoor dat je ogen goed beschermd blijven.

Met zijn ronde vorm is de P8430 een tijdloze klassieker die bij elke outfit en gelegenheid past. Of je nu een casual look wilt creëren of juist een chique uitstraling wilt, deze zonnebril is de perfecte accessoire om je stijl compleet te maken. Laat jezelf stralen en geniet van de zon met de P8430 van Polaroid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies