Polaroid

P8301 Blck

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Blck
Merk product code P8301
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

De P8301 zonnebril van Polaroid is perfect voor kinderen die er stijlvol uit willen zien. Met een volledig omrand montuur en rechthoekige vorm, biedt deze zonnebril een trendy uitstraling. De zwarte kunststof lens en montuur zorgen voor een moderne en tijdloze look.

De P8301 zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, waardoor hij lichtgewicht en comfortabel is om te dragen. De kunststof pootjes zorgen voor een goede pasvorm en stabiliteit. Met 100% UV-bescherming ben je beschermd tegen schadelijke zonnestralen.

Deze zonnebril is ontworpen door Polaroid, een bekend merk in de mode-industrie. De merknaam "Blck" geeft een stoere en trendy uitstraling aan deze zonnebril. Met de merkproductcode P8301 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Met zijn zwarte lens en volledig omrand montuur is de P8301 zonnebril een must-have accessoire voor kinderen die willen stralen in de zon. Bestel nu en geef je outfit een trendy en beschermende touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 36,00 Normale prijs 45,00

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies