Polaroid

P0115 Blue Lime

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Kleur lens Blauw
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Blue Lime
Merk product code P0115
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Vierkant

Op zoek naar een trendy zonnebril voor kinderen? Dan is de P0115 van Polaroid de perfecte keuze! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een blauwe lens die gemaakt is van hoogwaardig kunststof. Het montuur, de pootjes en de lens zijn allemaal vervaardigd uit duurzaam kunststof, waardoor deze zonnebril niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens lang meegaat.

De P0115 heeft een volledig omrand montuur en een vierkante vorm, waardoor het een moderne uitstraling heeft die perfect past bij de laatste modetrends. Met de UV400 bescherming ben je bovendien verzekerd van optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Zo kunnen kinderen zorgeloos genieten van de zon, terwijl hun ogen goed beschermd blijven.

Deze zonnebril is afkomstig van het gerenommeerde merk Polaroid en heeft de kleurnaam Blue Lime. Met de unieke merkproductcode P0115 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product. Kies voor stijl, comfort en bescherming met de P0115 zonnebril van Polaroid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies