Polaroid

8037/S Azure

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Kleur lens Zwart
Materiaal Rubber
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Rubber
Materiaal pootjes Rubber
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Azure
Merk product code 8037/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Ovaal

Op zoek naar een trendy zonnebril voor kinderen? Dan is de 8037/S van Polaroid de perfecte keuze! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een volledig omrand montuur, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De ovale vorm van de bril geeft een speelse touch aan elke outfit.

De 8037/S heeft een zwarte lens, gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een helder zicht, maar biedt ook 100% UV-bescherming. Zo kunnen kinderen onbezorgd genieten van de zon, wetende dat hun ogen goed beschermd zijn.

Deze zonnebril is gemaakt van duurzaam rubber, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm en maakt de bril ook nog eens stevig en bestand tegen dagelijks gebruik. De kleur van de bril is Azure, wat een frisse en moderne uitstraling geeft.

Met de 8037/S van Polaroid hebben kinderen niet alleen een trendy accessoire, maar ook een betrouwbare zonnebril die hun ogen beschermt. Bestel deze stijlvolle zonnebril vandaag nog en laat je kinderen stralen in de zon!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies