Polaroid

8010/S Ivory Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Kleur lens Zwart
Materiaal Rubber
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Rubber
Materiaal pootjes Rubber
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Ivory Pink
Merk product code 8010/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

De 8010/S zonnebril van Polaroid is perfect voor kinderen die stijlvol willen zijn en tegelijkertijd hun ogen willen beschermen. Met een volledig omrand montuur en rechthoekige vorm, zorgt deze zonnebril voor een trendy uitstraling. De zwarte lens en het rubberen materiaal geven de bril een stoere en duurzame look.

De lens van deze zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor het licht goed wordt geblokkeerd en de ogen optimaal worden beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van veiligheid en comfort, zelfs op de zonnigste dagen.

Het merk Polaroid staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De 8010/S zonnebril is geen uitzondering. Met de merknaam "Ivory Pink" en de productcode 8010/S, laat deze zonnebril zien dat je oog hebt voor detail en fashion.

Deze zonnebril is gemaakt van rubber, zowel het montuur als de pootjes. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en maakt de bril ook nog eens extra stevig. Met deze zonnebril ben je klaar voor elke zonnige dag, of het nu op het strand, in de stad of op vakantie is.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies