Polaroid

7005/S Rubber Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Rubber Black
Merk product code 7005/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril voor kinderen? Dan is de 7005/S van Polaroid de perfecte keuze! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een rechthoekige vorm die zorgt voor een trendy uitstraling.

De lens van de 7005/S is zwart van kleur en gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een helder zicht, maar biedt ook een uitstekende UV-bescherming van 100%. Zo kunnen kinderen onbezorgd genieten van de zon, wetende dat hun ogen goed beschermd zijn.

Het montuur van deze zonnebril is volledig omrand en gemaakt van duurzaam kunststof. De pootjes zijn ook van kunststof, waardoor de bril lichtgewicht en comfortabel is om te dragen. De 7005/S is ontworpen door Polaroid, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl.

Deze specifieke variant van de 7005/S heeft de kleurnaam "Rubber Black" en de productcode "7005/S". Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen is deze zonnebril een must-have accessoire voor kinderen die er graag trendy uit willen zien.

Bestel nu de 7005/S zonnebril en geef je kinderen de perfecte combinatie van stijl en bescherming tegen de zon. Met zijn zwarte lens, volledig omrand montuur en UV-bescherming van 100% is deze zonnebril een absolute aanwinst voor elke zomerse outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies