Polaroid

2045/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Zwart
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Polaroid
Merk kleurnaam Black
Merk product code 2045/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rechthoekig

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect is voor heren? Dan is de 2045/S van Polaroid de ideale keuze voor jou. Met zijn volledig omrande montuur en rechthoekige vorm, straalt deze zonnebril een moderne en trendy uitstraling uit.

De zwarte lens van de 2045/S zorgt niet alleen voor een stoere look, maar biedt ook 100% UV-bescherming. Zo kun je onbezorgd genieten van de zon, wetende dat je ogen goed beschermd zijn.

Deze zonnebril is gemaakt van hoogwaardig metaal, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft ook een luxe uitstraling aan de bril. De kunststof lens voegt een lichtgewicht element toe, waardoor de bril comfortabel is om te dragen.

De 2045/S is onderdeel van de Black collectie van Polaroid, wat staat voor tijdloze elegantie en stijl. Met de merkproductcode 2045/S weet je zeker dat je een authentiek Polaroid-product in handen hebt.

Maak een statement met de 2045/S zonnebril en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en bescherming. Bestel nu en geef je outfit een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies