Marc Jacobs

MARC 500/S Bk Glitter

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Blauw
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Marc Jacobs
Merk kleurnaam Bk Glitter
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Cat eye

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw outfit past? Dan is de MARC 500/S van Marc Jacobs een absolute must-have. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn blauwe lenzen en volledig omrand montuur straalt deze zonnebril een trendy en vrouwelijke uitstraling uit.

De MARC 500/S is gemaakt van hoogwaardig kunststof, zowel voor de lenzen als het montuur. Dit zorgt niet alleen voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort, maar ook voor duurzaamheid en kwaliteit. De pootjes van de zonnebril zijn gemaakt van acetaat, wat zorgt voor extra stevigheid en flexibiliteit.

Marc Jacobs is een gerenommeerd merk in de modewereld en staat bekend om zijn unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen. De MARC 500/S is uitgevoerd in de kleur "Bk Glitter", wat zorgt voor een speelse en opvallende touch. Met deze zonnebril maak je gegarandeerd een fashion statement.

Niet alleen ziet de MARC 500/S er geweldig uit, maar hij biedt ook optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV400-bescherming ben je verzekerd van maximale bescherming voor je ogen, zelfs op de zonnigste dagen.

De vorm van de MARC 500/S is cat eye, wat zorgt voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. Of je nu naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een dagje wilt genieten van de zon, deze zonnebril is de perfecte accessoire om je look compleet te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies