Marc Jacobs

MARC 421/S Havana Glt

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Marc Jacobs
Merk kleurnaam Havana Glt
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Cat eye

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw outfit past? Dan is de MARC 421/S van Marc Jacobs een absolute must-have! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn bruine lenzen en volledig omrand montuur geeft deze zonnebril een trendy cat eye-vorm aan je gezicht.

De MARC 421/S is gemaakt van hoogwaardig kunststof, zowel voor het montuur als de lenzen. Dit zorgt niet alleen voor een lichtgewicht gevoel, maar ook voor duurzaamheid en comfort tijdens het dragen. De pootjes van de zonnebril zijn gemaakt van acetaat, wat zorgt voor een extra vleugje elegantie.

Met de UV400-bescherming van de MARC 421/S hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke zonnestralen. Deze zonnebril biedt optimale bescherming tegen UV-straling, waardoor je ogen goed beschermd blijven. Daarnaast is de MARC 421/S voorzien van het bekende Marc Jacobs-merk, wat staat voor kwaliteit en stijl.

De Havana Glt kleurnaam van deze zonnebril voegt een vleugje warmte en verfijning toe aan je look. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een avondje uit, de MARC 421/S is de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken. Bestel nu en geniet van de tijdloze schoonheid en functionaliteit van deze geweldige zonnebril!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies