Marc Jacobs

337/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Marc Jacobs
Merk kleurnaam Black
Merk product code 337/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw outfit past? Dan is de 337/S van Marc Jacobs een absolute must-have. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn zwarte lens en kunststof montuur straalt deze bril klasse en elegantie uit.

Het volledig omrande montuur van de 337/S zorgt voor een trendy uitstraling en biedt tegelijkertijd optimale bescherming tegen de zon. De kunststof pootjes zorgen voor een comfortabele pasvorm, zodat je de hele dag door kunt genieten van deze prachtige zonnebril.

De 337/S is voorzien van UV400-bescherming, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een terrasje pakt of gewoon wilt stralen tijdens een wandeling in de stad, deze zonnebril biedt de perfecte bescherming en stijl.

Met het merk Marc Jacobs weet je dat je kiest voor kwaliteit en design. De zwarte kleurnaam "Black" geeft deze zonnebril een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De productcode "337/S" maakt het gemakkelijk om deze bril te vinden en te bestellen.

De vierkante vorm van de 337/S zorgt voor een moderne en trendy look. Of je nu een casual outfit draagt of juist gaat voor een chique look, deze zonnebril voegt altijd net dat beetje extra toe aan je stijl.

Met de 337/S van Marc Jacobs ben je verzekerd van een fashionable accessoire dat niet alleen je ogen beschermt, maar ook je outfit compleet maakt. Bestel deze must-have zonnebril vandaag nog en straal als nooit tevoren!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies