KOMONO

Madison Red Sands

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Paars
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk KOMONO
Merk kleurnaam Red Sands
Merk product code KOM-S3275
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

De Madison zonnebril voor dames is een absolute must-have voor de modebewuste vrouw. Met zijn paarse lens en volledig omrand montuur straalt deze zonnebril stijl en klasse uit. De lens is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, waardoor deze bril niet alleen trendy is, maar ook nog eens duurzaam en krasbestendig. Het montuur en de pootjes zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een lichtgewicht gevoel.

De Madison zonnebril is ontworpen door het gerenommeerde merk KOMONO, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de kleurnaam "Red Sands" voegt deze bril een vleugje speelsheid toe aan je outfit. De productcode van deze bril is KOM-S3275, waardoor je zeker weet dat je een authentiek KOMONO-product in handen hebt.

Niet alleen ziet de Madison zonnebril er geweldig uit, hij biedt ook volledige UV-bescherming. Met een UV-bescherming van 100% ben je beschermd tegen schadelijke stralen van de zon. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon door de stad wandelt, met deze zonnebril hoef je je geen zorgen te maken over je ogen.

De ronde vorm van de Madison zonnebril past bij vrijwel elk gezicht en voegt een vleugje retro-charme toe aan je look. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt onderscheiden met een statement accessoire, deze zonnebril is de perfecte keuze.

Met de Madison zonnebril van KOMONO ben je niet alleen beschermd tegen de zon, maar zie je er ook nog eens fantastisch uit. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies