KOMONO

Lulu Jr Paradise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Kleur lens Bruin
Materiaal pootjes Biologisch nylon
Merk KOMONO
Merk kleurnaam Paradise
Merk product code JS1002
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril voor kinderen? Dan is de Lulu Jr van KOMONO echt iets voor jou! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een bruine lens, die niet alleen trendy is maar ook nog eens UV400-bescherming biedt. De pootjes van de Lulu Jr zijn gemaakt van biologisch nylon, wat zorgt voor een duurzaam en milieuvriendelijk product. Met zijn ronde vorm en het kleurrijke Paradise design is deze zonnebril een echte eyecatcher!

De Lulu Jr is een must-have accessoire voor jonge fashionista's. Het merk KOMONO staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Lulu Jr laten ze zien dat ze ook aan de jongste generatie denken. Met de Lulu Jr kunnen kinderen niet alleen genieten van de zon, maar ook van een trendy en fashionable look. De zonnebril heeft een merkproductcode van JS1002, waardoor je zeker weet dat je een authentiek KOMONO-product in handen hebt.

Met de Lulu Jr zullen kinderen zich niet alleen beschermd voelen tegen schadelijke UV-stralen, maar ook zelfverzekerd en modieus. De ronde vorm van de zonnebril past bij verschillende gezichtsvormen en de bruine lens zorgt voor een warme en trendy uitstraling. Of het nu voor een dagje strand, een zomerse wandeling of een speeldate is, met de Lulu Jr zijn kinderen altijd klaar voor de zon!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies