KOMONO

Liam Carbon

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Zwart
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk KOMONO
Merk kleurnaam Carbon
Merk product code S6800
Serie Liam
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

Maak kennis met Liam, de perfecte zonnebril voor dames. Met zijn volledig omrande, ronde vorm en zwarte kunststof lens, straalt hij stijl en elegantie uit. Het montuur en de pootjes zijn ook gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor deze zonnebril niet alleen modieus is, maar ook duurzaam en comfortabel om te dragen.

Liam is onderdeel van de bekende serie zonnebrillen van het gerenommeerde merk KOMONO. Met de merknaam "Carbon" en productcode "S6800" ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat aan al je verwachtingen voldoet. Daarnaast biedt Liam ook UV400-bescherming, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen.

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een trendy accessoire wilt toevoegen aan je outfit, Liam is de ideale keuze. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze zonnebril een must-have voor elke fashionista. Bestel nu en maak een statement met Liam!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies