KOMONO

Ellis Metal Blush Rose Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Paars
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Metaal
Merk KOMONO
Merk kleurnaam Blush Rose Gold
Merk product code S5430
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

De Ellis Metal zonnebril van KOMONO is een absolute must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle eyewear. Met zijn volledig omrande montuur en ronde vorm, straalt deze zonnebril een tijdloze elegantie uit. De paarse lens voegt een vleugje kleur toe aan je look, terwijl het polycarbonaat materiaal zorgt voor een helder zicht en optimale bescherming tegen de zon.

Het montuur van de Ellis Metal is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm. De pootjes zijn vervaardigd uit duurzaam metaal, waardoor de zonnebril stevig en langdurig is. De blush rose gold kleur van het merk geeft deze zonnebril een trendy en vrouwelijke uitstraling.

Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van de beste bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon door de stad wandelt, de Ellis Metal zonnebril beschermt je ogen op een stijlvolle manier.

Met zijn merkproductcode S5430 is de Ellis Metal zonnebril een uniek accessoire dat je outfit compleet maakt. Voeg deze prachtige zonnebril toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies