KOMONO

Devon Acapulco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Biologisch
Kleur lens Zwart
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Biologisch nylon
Materiaal pootjes Biologisch nylon
Merk KOMONO
Merk kleurnaam Acapulco
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

De Devon zonnebril is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en duurzaamheid. Met een volledig omrand montuur en een ronde vorm, straalt deze zonnebril een tijdloze elegantie uit.

Het montuur van de Devon zonnebril is gemaakt van biologisch nylon, wat niet alleen zorgt voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. De zwarte polycarbonaat lens biedt niet alleen een trendy uitstraling, maar beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-stralen dankzij de UV400 bescherming.

De Devon zonnebril is ontworpen door het gerenommeerde merk KOMONO en draagt de kleurnaam "Acapulco". Deze zonnebril is niet alleen een fashion statement, maar ook een bewuste keuze voor biologische materialen en duurzaamheid.

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een festival bijwoont of gewoon je dagelijkse outfit wilt upgraden, de Devon zonnebril is de perfecte accessoire om je look compleet te maken. Voeg deze trendy en milieuvriendelijke zonnebril toe aan je collectie en straal met stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies