KOMONO

Avery Havana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Groen
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk KOMONO
Merk kleurnaam Havana
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rechthoekig

Maak kennis met de Avery zonnebril van KOMONO, een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en bescherming. Met zijn groene kunststof lenzen en volledig omrand montuur, straalt deze rechthoekige zonnebril een moderne en trendy uitstraling uit.

De Avery zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, zowel voor de lenzen als het montuur en de pootjes. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm. De Havana kleurnaam voegt een vleugje warmte en elegantie toe aan deze stijlvolle zonnebril.

Niet alleen ziet de Avery er geweldig uit, maar hij biedt ook UV400 bescherming. Dit betekent dat je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen, waardoor je met een gerust hart van de zon kunt genieten. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon een wandeling maakt, deze zonnebril is jouw perfecte metgezel.

Met zijn unieke mix van stijl, comfort en bescherming is de Avery zonnebril een absolute must-have voor elke modebewuste dame. Voeg deze trendy zonnebril toe aan je collectie en maak een statement waar je ook gaat. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van fashion en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies