KOMONO

Ana Blush

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Paars
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk KOMONO
Merk kleurnaam Blush
Merk product code S6412
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Ovaal

Maak kennis met Ana, de perfecte zonnebril voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en trendy accessoire. Met haar paarse lenzen en volledig omrand montuur straalt Ana een unieke charme uit. De lenzen zijn gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, wat zorgt voor een helder zicht en optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Het montuur en de pootjes van Ana zijn vervaardigd van duurzaam kunststof, waardoor deze zonnebril niet alleen lichtgewicht is, maar ook comfortabel om te dragen. Het merk KOMONO staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en Ana is daar geen uitzondering op. Met de merknaam "Blush" en productcode "S6412" straalt deze zonnebril elegantie en klasse uit.

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een terrasje pakt of gewoon een fashion statement wilt maken, Ana is de perfecte metgezel. De ovale vorm van de bril past bij verschillende gezichtsvormen en voegt een vleugje speelsheid toe aan je look. Met 100% UV-bescherming hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke straling, terwijl je er tegelijkertijd modieus uitziet.

Voeg een vleugje kleur en stijl toe aan je outfit met Ana, de trendy zonnebril die jouw persoonlijkheid laat stralen. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte mix van mode en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies