IKKI

Sam Dark turtle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk IKKI
Merk kleurnaam Dark turtle
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

Sam is een trendy zonnebril voor dames die perfect past bij elke outfit. Met zijn bruine lenzen en volledig omrande montuur van acetaat, straalt deze zonnebril stijl en klasse uit. De pootjes zijn ook gemaakt van acetaat, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Sam is van het bekende merk IKKI en heeft de kleurnaam "Dark turtle".

De ronde vorm van deze zonnebril geeft een speelse en moderne uitstraling. Daarnaast biedt Sam ook de nodige bescherming tegen schadelijke UV-stralen dankzij de UV400 bescherming. Met deze zonnebril kun je vol vertrouwen genieten van de zon, wetende dat je ogen goed beschermd zijn.

De materialen die gebruikt zijn voor Sam, zoals acetaat en kunststof, zorgen voor duurzaamheid en een lichtgewicht ontwerp. Hierdoor kun je de zonnebril comfortabel dragen, zelfs tijdens lange dagen in de zon. Sam is de perfecte keuze voor modebewuste dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire dat zowel functioneel als stijlvol is.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies