IKKI

Sam Brown gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Bruin
Materiaal Acetaat
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk IKKI
Merk kleurnaam Brown gold
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

Maak kennis met Sam, de perfecte zonnebril voor dames die op zoek zijn naar stijl en bescherming. Met zijn bruine lenzen en volledig omrand montuur straalt Sam een tijdloze elegantie uit. Gemaakt van hoogwaardig acetaat, zowel voor het montuur als de pootjes, biedt deze zonnebril niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook duurzaamheid.

De kunststof lenzen van Sam zorgen niet alleen voor een helder zicht, maar bieden ook UV400-bescherming. Of je nu op het strand bent of een dagje in de stad doorbrengt, je kunt erop vertrouwen dat je ogen beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen.

Sam is een IKKI zonnebril, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de kleurnaam "Brown gold" voegt deze zonnebril een vleugje luxe toe aan elke outfit. De ronde vorm van de bril geeft een speelse en trendy uitstraling, perfect voor fashion-forward dames.

Of je nu op zoek bent naar een zonnebril voor een dagje strand of om je dagelijkse outfits compleet te maken, Sam is de ideale keuze. Met zijn combinatie van stijl, comfort en UV-bescherming is deze zonnebril een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies