IKKI

Adele Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Blauw
Materiaal Metaal
Materiaal lens Nylon
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk IKKI
Merk kleurnaam Gold
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Vierkant

De Adele zonnebril van IKKI is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en trendy look. Met zijn volledig omrande vierkante montuur en blauwe nylon lenzen, straalt deze zonnebril een moderne en eigentijdse uitstraling uit.

De Adele zonnebril is gemaakt van hoogwaardig metaal, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een comfortabele pasvorm. De gouden kleurnaam van het merk voegt een vleugje luxe toe aan het geheel.

Niet alleen ziet de Adele er geweldig uit, maar hij biedt ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Met zijn UV400-bescherming kunt u met een gerust hart genieten van de zon, wetende dat uw ogen goed beschermd zijn.

Of u nu een dagje naar het strand gaat, een terrasje pakt of gewoon een fashion statement wilt maken, de Adele zonnebril is de perfecte keuze. Voeg deze trendy accessoire toe aan uw collectie en geef uw outfits een instant upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies