HUGO BOSS

BOSS 1290/F/SK Havana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Bruin
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Hugo Boss
Merk kleurnaam Havana
Merk product code BOSS 1290/F/SK
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Met de BOSS 1290/F/SK zonnebril van Hugo Boss ben je helemaal klaar voor de zomer. Deze rechthoekige zonnebril is speciaal ontworpen voor heren en heeft een volledig omrand montuur. Het montuur en de lens zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm.

De bruine lens geeft je een stijlvolle uitstraling en biedt 100% UV-bescherming. Of je nu op het strand bent of een terrasje pakt, je ogen zijn altijd goed beschermd tegen schadelijke zonnestralen. De pootjes van de zonnebril zijn gemaakt van acetaat, wat zorgt voor extra duurzaamheid en flexibiliteit.

De BOSS 1290/F/SK zonnebril is uitgevoerd in de kleur Havana, wat perfect past bij elke outfit. Met de merknaam Hugo Boss ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De zonnebril is voorzien van de merkproductcode BOSS 1290/F/SK, waardoor je altijd de juiste bril kunt bestellen.

Of je nu op zoek bent naar een zonnebril voor op vakantie of gewoon voor dagelijks gebruik, de BOSS 1290/F/SK is de perfecte keuze. Bestel nu en geniet van de zomer in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies