Guess

GU7684 shiny black / gradient smoke

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Guess
Merk kleurnaam shiny black / gradient smoke
Merk product code GU7684
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rechthoekig

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij volwassenen past? Maak kennis met de GU7684 van Guess. Deze trendy zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is een absolute must-have voor iedere fashionista.

De GU7684 heeft een rechthoekige vorm en een volledig omrand montuur, wat zorgt voor een moderne en elegante uitstraling. Het montuur en de pootjes zijn gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor de zonnebril duurzaam en stevig is. De kleur van de lens is zwart en de lens zelf is gemaakt van kunststof, wat zorgt voor een helder zicht en optimale bescherming tegen de zon.

Met de GU7684 hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke UV-stralen. Deze zonnebril biedt namelijk 100% UV-bescherming, waardoor je ogen goed beschermd zijn tegen de zonnestralen. Daarnaast is de zonnebril voorzien van het bekende Guess logo, wat een extra touch of style toevoegt aan je outfit.

De GU7684 is verkrijgbaar in de kleur shiny black / gradient smoke, wat zorgt voor een trendy en sophisticated look. Of je nu naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een dagje in de stad doorbrengt, met deze zonnebril maak je gegarandeerd een fashion statement.

Kies voor de GU7684 van Guess en geniet van een zonnebril die niet alleen functioneel is, maar ook een absolute eyecatcher is. Bestel vandaag nog en geef je outfit de finishing touch die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies