Guess

GU7640 shiny light nickeltin / gradient smoke

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Metaal
Merk Guess
Merk kleurnaam shiny light nickeltin / gradient smoke
Merk product code GU7640
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de GU7640 van Guess een absolute must-have voor jou! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een rond montuur, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling.

De GU7640 heeft een zwart gekleurde lens en is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal. Zowel het montuur als de pootjes zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof, terwijl de pootjes een subtiel metalen accent hebben. Dit geeft de zonnebril een unieke en verfijnde look.

Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Daarnaast biedt deze zonnebril ook nog eens een trendy en modieuze uitstraling. De merknaam Guess staat garant voor kwaliteit en stijl, en de kleur shiny light nickeltin / gradient smoke voegt een vleugje glamour toe aan je look.

De GU7640 is een volledig omrande zonnebril, wat betekent dat de lens volledig omringd is door het montuur. Dit zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling die bij elke gelegenheid past. Of je nu op het strand bent, een festival bezoekt of gewoon geniet van een zonnige dag, met deze zonnebril ben je altijd in stijl.

Wacht niet langer en voeg de GU7640 van Guess toe aan je collectie! Met zijn trendy design, hoogwaardige materialen en uitstekende UV-bescherming is deze zonnebril een absolute must-have voor modebewuste volwassenen. Bestel nu en maak een statement met je nieuwe favoriete accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies