Guess

GU7557 grey/other / gradient blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Blauw
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Guess
Merk kleurnaam grey/other / gradient blue
Merk product code GU7557
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

De GU7557 zonnebril van Guess is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en trendy accessoire. Met zijn rechthoekige vorm en volledig omrand montuur, straalt deze zonnebril een moderne en elegante uitstraling uit.

De blauwe lens van kunststof biedt niet alleen een trendy look, maar biedt ook 100% UV-bescherming. Je ogen worden beschermd tegen schadelijke zonnestralen, terwijl je er tegelijkertijd modieus uitziet.

Deze zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit zorgt voor duurzaamheid en comfort tijdens het dragen. De grijze/andere kleur van het montuur in combinatie met de gradient blauwe lens geeft een unieke en opvallende uitstraling.

Met de GU7557 zonnebril van Guess ben je klaar om de zomer in stijl door te brengen. Voeg deze trendy accessoire toe aan je collectie en geniet van zowel de modieuze look als de bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies